NISSANCONNECT SERVICES

Aplikacioni NissanConnect Service ju jap qasje në një numër të madh të opsioneve unike të Nissan JUKE-ut tuaj. Më shumë teknologji. Aq ma shume praktike.*

image
ANALIZIMI I VOZITJES
ANALIZIMI I VOZITJES

Qasuni në të dhëna statistikore siç janë shpejtësia mesatare, numri i udhëtimeve, shpejtësia maksimale, kilometrat e kaluara, etj.*

AKTIVIZIMI I BURISË DHE DRITAVE NGA DISTANCA
AKTIVIZIMI I BURISË DHE DRITAVE NGA DISTANCA

Bëni që të dallohet JUKE-u juaj në çdo situatë – bëni me drita dhe bini burisë.*

NDIHMMA E NISSAN DHE MBËSHTETJA E KONSUMATORËVE
NDIHMMA E NISSAN DHE MBËSHTETJA E KONSUMATORËVE

A jeni plotësisht të humbur? Adresohuni tek mbështetja për konsumator e Nissan-it.*

WI-FI NË MAKINË

Lidhja më e avancuar për të gjithë! Wi-Fi hotspot i Nissan JUKE-ut ju mundëson të lidhni deri në tetë pajisje siç janë laptopët, pajisjet gaming, telefonat e mençur apo tabletet dhe ti përdorni ato brenda makinës dhe në afërsi të makinës.

WI-FI U VOZILU

INTELIGENTNA INTEGRACIJA

POVEŽITE SE SA SVOJIM SVIJETOM

Teknologjitë në dispozicion NissanConnect® ju mundësojnë zgjedhjen se si të qëndroni në kontakt. Thjesht lidheni telefonin tuaj të mençur dhe qasuni. Apo përdorni navigacionin e Nissan-it derë më derë për një udhëtim pa brenga deri në destinacionin tuaj. E gjitha është pjesë e mobilitetit inteligjent që e vë tërë botën tuaj në shuplakë në mënyrë të përgjegjshme.*

EDHE MË SHUME APLIKACIONE
BËNI BOTËN TUAJ TË LIDHUR
EDHE MË SHUME APLIKACIONE
KARTELAT BANKARE
RRINI NË HAP ME KOHËN
KARTELAT BANKARE
INFORMATA PËR KOMUNIKACIONIN NË KOHË REALE
ARRINI ME KOHË
INFORMATA PËR KOMUNIKACIONIN NË KOHË REALE
APPLE CARPLAY®

Dikush po ju pret? Duhet të arrini diku? Vetëm pyetni Siri®. Sistemi CarPlay™ aktivizon komandën zanore Siri® dhe qasjen në të gjitha kontaktet e juaja, aplikacionet e preferuara për dërgimin e porosive, aplikacioni iTunes® për muzikë përmes Apple Music®, hartat Apple Maps etj., të gjitha këto i gjeni tek Nissan JUKE-u i juaj.

Kyçeni telefonin tuaj kompatibil iPhone®  dhe jeni të gatshëm.*

APPLE CARPLAY®
ANDROID AUTO™

Mësoni se ku duhet të shkoni dhe kur. JUKE-u dhe Google Maps™ ju ndihmojë të gjeni rrugën drejt takimit tuaj të ardhshëm, dhe Google Asisstant kujdeset që të ti përmbaheni orarit. Zgjidhni këngën, ndërroni destinacionin apo ktheni mesazhin pa i larguar duart nga timoni përmes qindra komandave zanore.

ANDROID AUTO™
GOOGLE HOME

Nuk ju kujtohet a e keni mbyllur derën? Thjeshtë pyetni Google Home. JUKE-u juaj do të ju përgjigjet, dhe pastaj mund ta mbyllni apo hapni derën, me komandë zanore. Mundësitë janë të shumta – nga dërgimi i adresës në sistem të navigacionit deri tek kontrollet diagnostike të makinës.

mosaic triple
mosaic triple

EKRANI PARA DRIVE ASSIST

Mbani përqendrimin në atë që është më e rëndësishme – në vozitje. Nga navigimi në kohë reale deri tek paralajmërimet, dhe nëse makina vëren se juve ju nevojitet pushim, të gjitha këto shfaqen në ekranin kolor të Nissan JUKE-ut tuaj, duke u kujdesur që ju mos të shmangni shikimin nga rruga për kohë të gjatë.

LIDHJA AUDIO PËRMES BLUETOOTH

JUKE-u ju lë nën kontroll të plotë muzikën dhe podcast-tet. Emrat e artistëve, titujt e këngëve dhe jo vetëm, shfaqen në kroskot të makinës.

LIDHJET
SHFAQJA E NUMRAVE THIRRËS

Thirrjet dhe pranimi i thirrjeve të kontakteve nga telefoni i kyçur me Bluetooth bëhet më i thjeshtë, pa larguar shikimin për kohë të gjatë nga rruga.

LIDHJET
NAVIGIM NË KOHË REALE

Nissan JUKE-u i Ri mund të ju ndihmojë të arrini në destinacionin tuaj më shpejtë dhe më lehtë duke ju shfaqur secilin drejt para syve tuaj.

LIDHJET
Efikasiteti
KONSUMI I KARBURANTIT

Përcillni se si motori tepër efikas me tipare elegante të aerodinamikës të Nissan JUKE-ut të Ri përkthehet në vozitje jashtëzakonisht ekonomike.

Efikasiteti
KALKULATORI I UDHËTIMEVE

Të gjitha ato që duhet dini – konsumi aktual, kohëzgjatja e udhëtimit, distanca që mund të përshkohet me karburantin e mbetur – JUKE-u juaj po ashtu edhe ju mëson so të bëheni shofer kursimtarë.

Efikasiteti
REZISTENCA E TIMONIT

Ndiqni përshtatjen e timonit të Nissan JUKE-ut dhe rregulloni atë si të keni dëshirë.

I sigurt
NDIHMA GJATË VOZITJES

Këtu shfaqen paralajmërimet që dërgohen nga sistemet e avancuara siç janë monitorimi i këndit të vdekur, sistemi i mbajtjes së korsisë dhe sistemi i frenimit emergjent.

I sigurt
PRESIONI I GOMAVE

Lexoni presonin e gomave dhe pranoni paralajmërim kur është i ulët.

I sigurt
BUSULLA

Më i mirë se atë që e keni në mbajtësin e çelësave. Bënë matjen e fushës magnetike të tokës dhe tregon se në cilin drejtim është duke lëvizur makina.