Crossover-ri më i mirë i qytetit

Nissan Qashqai i Ri

Fillimi
Deri 5,8
KONSUMI I KOMBINUAR I KARBURANTIT L/100KM
Deri 5,8
DERI 163KF
FUQIA MAKSIMALE
DERI 163KF
5
NUMRI I ULËSEVE
5

NISSAN QASHQAI i Ri

SUV-i SUPER-ELEGANT

Inteligjenca është e bukur, dhe këtë e dëshmon dizajni hijshëm dhe i sofistikuar i corssover-it me të mirë të qytetit. Nissan Qashqai i ri mbërthen dukjen mbresëlënëse me vetitë efikase aerodinamike, që ju mundësojnë përvojën me të mirë të vozitjes në qytet.

IntExt IntExt
MË I BUKUR DHE MË ELEGANT
DUKJA E JASHTME DHE E BRENDSHME

Falë një morie të ndryshmeve të dizajnit, përfshirë grillin para V-motion, kapakun e motorit të ri-dizajnuar dhe ulëseve të reja luksoze, Qashqai asnjë herë nuk është dukur më mire, dhe asnjëherë nuk ka ofruar ndjenjë më të mirë pas timonit.

MOBILITETI INTELIGJENT I NISSAN-IT
HYNI NË NJË EPOKË TË RE
MOBILITETI INTELIGJENT I NISSAN-IT

Sistemi inteligjent i ndihmës gjatë vozitjes i Nissan-it do të ndryshojë mënyrën e juaj të vozitjes, duke ju sjellë juve dhe makinën tuaj me afër për një vozitje më të sigurt.*

TEKNOLOGJI E AVANCUAR
ZGJONI NDJENJAT E JUAJA
TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Rrjeti i mençur i Nissan-it dhe sistemi i juaj i zërimit Bose® Premium do të bëjë secilin udhëtim tuajin një përjetim.

PERFORANCË INTUITIVE
ZGJONI PËRSËRI PASIONIN TUAJ
PERFORANCË INTUITIVE

Përjetoni secilën lëvizje: Falë sistemin inteligjent për ndihmë gjatë vozitjes të Nissan-it, ju do të dashuroheni përsëri me vozitje.*