I KRIJUAR PËR FAMILJE

X-Trail i Ri

Fillimi
4.5
KONSUMI I KOMBINUAR I KARBURANTIT L/100
4.5
130 KW/177 KF
FUQIA MAKSIMALE
130 KW/177 KF
5 / 7 (MUNDËSIA)
NUMRI I ULËSEVE
5 / 7 (MUNDËSIA)

SUV-I MË I MADH DHE MË I FUQISHEM

SUV-I PËR AVANTURA FAMILJARE TË PAHARRUARA

Ndani kënaqësitë e aventurave jetësore në SUV-in i cili tani është më i madh dhe më i guximshëm, që posedon të gjitha për  kënaqësi maksimale: dizajn muskulor, shkathtësi të forta off-road, teknologji të avancuar, rehatia dhe përshtatshmëria për të përjetuar aventurat së bashku me fëmijë.  

foto1
Mobiliteti inteligjent i Nissan-it
foto2
KARAKTERISTIKAT E MOBILITETIT INTELIGJENT
VOZITJE E MENÇUR, E SIGURT DHE ARGËTUESE

Sistemet inteligjente të Nissan-it për ndihmë gjatë vozitjes, ju sjellin më afër X-Trail-it tuaj dhe ofrojnë një udhëtim më të sigurte, përplot energji ku ju jeni drejtuesi.

DIZAJNI i NISSAN X-TRAIL-it
DIZAJN MUSKULOR
DIZAJNI i NISSAN X-TRAIL-it

I krijuar nga çeliku dhe kromi, i pajisur me dritat para të reja dhe disqet e aluminit 19”, X-Trail-i është një forcë në të cilin duhet llogaritur.

TEKNOLOGJIA E NISSAN X-TRAIL-it
SISTEMI I ZËRIMIT BOSE
PAJISJE PREMIUM
TEKNOLOGJIA E NISSAN X-TRAIL-it

Ndiqni udhëzimet e sistemit të navigacionit dhe qasuni aplikacioneve të celularit përmes sistemit NissanConnec dhe kështu kënaquni duke dëgjuar këngën tuaj të preferuar përmes sistemit të zërimt Bose Premium.

PERFORMANCA E NISSAN X-TRAIL
NË ÇFARËDO RRUGE, NË CFARËDO MOTI
PERFORMANCA E NISSAN X-TRAIL

Vozitje inteligjente, sisteme dinamike të ndihmës gjatë vozitjes, dhe shkathtësitë intuitative gjatë vozitjes off-road, e bëjnë X-Trail-in jashtëzakonisht të përshtatshëm në çfarëdo situate.

PAJISJET SHTESË TË NISSAN X-TRAIL
VËJANI VULËN TUAJ X-TRAIL-IT
PAJISJET SHTESË TË NISSAN X-TRAIL

Personalizoni SUV-in sipas shijes tuaj me pajisje shtesë origjinale të Nissan-it – janë atraktive, praktike dhe të bëra veçanërisht për automjetin tuaj.