Galerija slider
 
Galerija slider
 
Galerija slider
 

AVENTURAT MARRIN NJË PAMJE ELEGANTE

Pamja e jashtme e X-Trail-it

Mahnitni familjen tuaj. Kombinimi i vozitjes me aftësi 4x4 me stil Premium të zgjuar pa teprime, ky SUV me të vërtet është i jashtëzakonshëm.

PARAQITJE MADHËSHTORE
PARAQITJE MADHËSHTORE

Qëndrim të guximshëm falë muskujve të hekurt.

MASKA PARA V-MOTION
MASKA PARA V-MOTION

Sportive dhe mbresëlënëse. Aventura po ju thërret.

DISQET NGA ALUMINI 19''
DISQET NGA ALUMINI 19''

Nisuni me stil në rrugë me disqe krejtësisht të reja nga alumini.

DOREZA TË KROMUARA
DOREZA TË KROMUARA

Le të shkëlqejnë vijat e trupit dhe profili mbresëlënës.

PALOSJE AUTOMATIKE E PASQYRAVE JASHTË
PALOSJE AUTOMATIKE E PASQYRAVE JASHTË

X-Trail din të kujdeset për vetën. 

KULMI PANORAMIK

Xhami panoramë elektrik në çati krejtësisht deri tek ulëset e pasme, ashtu që të gjithë pasagjeret do të kënaqën me pamje mbresëlënëse.

kulmi panoramik foto

MENYRË MË E MENÇUR E LEVIZJES

AERODINAMIKË E AVANCUAR

Sipërfaqja aerodinamike rreth shufrave mbajtëse në çati dhe shasia aerodinamike e ulët garanton një vozitje më të heshtur dhe konsum më të ulët.

aerodinamika foto

E NGRIT PREMIUMIN NË MAJA MË TË LARTA

DIZAJNI I PJESËS SË BRENDSHME TË X-TRAIL-it

Nuhatni cilësitë e pjesës së brendshme të Nissan X-TRAIL-it – qetësues dhe freskues, i relaksuar dhe i sofistikuar.

PAMJE TË FRESKËT DHE MODERNE
PAMJE TË FRESKËT DHE MODERNE

I hapur ndaj botës, X-Trail-i është një vend që mund ta ndani me të tjerët dhe ku mund të rriteni.

TIMON ME NGROHJE
TIMON ME NGROHJE

Timoni me fund të sheshet ju dëshiron mirëseardhje.

KONSOLA QENDRORE ËSHTË E BËRË NGA PVC-JA ME QEPJE DEKORATIVE
KONSOLA QENDRORE ËSHTË E BËRË NGA PVC-JA ME QEPJE DEKORATIVE

Kapje e sigurtë dhe e fortë.

LEVA E MARSHIT E MBËSHTJELLUR ME LEKURË
LEVA E MARSHIT E MBËSHTJELLUR ME LEKURË

Mbulesë nga lëkura me tegel të dyfishtë për levën e marshit me dizajn të ri.

FINESAT E DYERVE
FINESAT E DYERVE

Dekorimet e zeza me shkëlqim dhe finesat metalike do të përqafoheni nga një elegancë e lartë.  

NDANI HAPËSIRËN

VEND PËR TË GJITH AVENTURIERËT

X-trail është i disponueshëm edhe me rreshtin e 3-të të ulëseve në raport të palosjes 50/50, është i përkryer për transportin e ekipit apo për ti ftuar miqtë.

Pjesa e brendshme Pjesa e brendshme
ULËSET EZ FLEX

Ulëse jashtëzakonisht të rehatshme të inspiruar nga graviteti zero, kanë jastëk që fleksibël në të gjitha pikat e tensionit.  

PELHURA TRICOT SIKUR LËKURË E KTHYER

PELHURA TRICOT SIKUR LËKURË E KTHYER

LËKURË E VËRTETË ME PERFORACIONE – E ZEZË

LËKURË E VËRTETË ME PERFORACIONE – E ZEZË

LËKURË E VËRTETË ME PERFORACIONE  – ngjyrë bezhë

LËKURË E VËRTETË ME PERFORACIONE – ngjyrë bezhë

LËKURË KAFE ERRËT ME QEPJE TË VEÇANTË

LËKURË KAFE ERRËT ME QEPJE TË VEÇANTË

PELHURA TRICOT SIKUR LËKURË E KTHYER
PELHURA TRICOT SIKUR LËKURË E KTHYER
E DISPONUESHME VETËM NË PAKON E PAJISJEVE VISIA, ACENTA DHE N-CONNECTA.
LËKURË E VËRTETË ME PERFORACIONE – E ZEZË
LËKURË E VËRTETË ME PERFORACIONE – E ZEZË
E disponueshëm vetëm në pakon me pajisje TEKNA.
LËKURË E VËRTETË ME PERFORACIONE  – ngjyrë bezhë
LËKURË E VËRTETË ME PERFORACIONE – ngjyrë bezhë
E disponueshëm vetëm në pakon me pajisje TEKNA.
LËKURË KAFE ERRËT ME QEPJE TË VEÇANTË
LËKURË KAFE ERRËT ME QEPJE TË VEÇANTË
E disponueshëm vetëm në pakon opsionale me pajisje TEKNA