ULËSET MË TË MIRA PËR SHFAQJEN E MADHE

AUDIO-SISTEMI BOSE

Përvojë ekspansive e dëgjimit para dhe pas, me 9 altoparlant të performancës së lartë dhe zërit të pastër të vendosura gjithandej neper SUV – të ekuilibruara në anën tuaj.

uvodna slika

RISI PARA SYVE TUAJ

EKRANI I AVANCUAR PËR NDIHMË GJATË VOZITJES

Keni vetëbesim dhe përqendrim gjatë vozitjes me të gjitha informacionet në ekranin tuaj qendror 5” kolor.

ekran slika
NAVIGACION NË KOHË REALE
NAVIGACION NË KOHË REALE

Falë udhëzimeve të qarta të navigacionit në kroskot, arritja në destinacion është më e shpejtë dhe më e lehtë.

PRESIONI I GOMAVE
PRESIONI I GOMAVE

Do të njoftoheni nga sistemi nëse njëra prej gomave është e shfryer dhe presionin e se secilës gomë.

BLUETOOTH AUDIO
BLUETOOTH AUDIO

Muzika e lëshuar nga telefoni i juaj i mençur shfaqet në kroskot.

KALKULATORI I UDHËTIMEVE
KALKULATORI I UDHËTIMEVE

Kontrolloni informacionet rreth udhëtimit dhe mësoni krejt çka ju intereson: shpejtësia, konsumi i karburantit dhe sasia e mbetur e karburantit.

KONSUMI MESATAR L/100 KM
KONSUMI MESATAR L/100 KM

Ju mund të shihni konsumin mesatar dhe të momentit në cdo çast.

BUSULLA
BUSULLA

Falë busullës që shfaqet drejt në fushën e shikimit, gjithmonë do të dini se në çfarë drejtimi jeni duke lëvizur.

SHFAQJA E THIRRJES NË ARDHJE
SHFAQJA E THIRRJES NË ARDHJE

Ju gjithmonë do ta dini se kush po ju merr në telefon falë integrimit të telefonit tuaj të mençur me Bluetooth.

SISTEMI PËR NDIHMË GJATË VOZITJES
SISTEMI PËR NDIHMË GJATË VOZITJES

Me sistemin dinamik të Nissan-it për ndihmë gjatë vozitjes në planë të parë, gjithmonë do ti keni të gjitha nën kontroll.

MËNYRA E VOZITJES
MËNYRA E VOZITJES

Vërtetoni se në cilën mënyrë të vozitjes jeni: Eco, Normal apo Sport.

BOTA JUAJ NË DUART TUAJA

NISSAN CONNECT

Falë sistemit të ri NissanConnect me navigacion dhe me aplikacionet e telefonit celular, për gjithë muzikën tuaj dhe rrjetet sociale - X-Trail-i i Ri do të bëhet shoku më i ngushtë i telefonit tuaj të mençur.

connect slider
 
connect slider
 
connect slider
 
connect slider
 
connect slider
 

RISITË QË JU NDIHMOJNË

NGARKESA BËHET E LEHTË MË GJESTIN QË HAP BAGAZHIN

A i keni duart e zëna? Mos keni merak! Me çelësin iKey në xhep mjafton të lëvizni shputën nën prapkolpë dhe dera e bagazhit hapet pas disa sekondash.

gepek slika
SISTEMI PËR PLANIFIKIMIN E BAGAZHIT

Ky sistem ekskluziv ju mundëson që ta rregulloni hapësirën e bagazhit të X-Trail-it me një set të rafteve dhe ndarjeve të përshtatshme.

VENDI I FSHEHTË
VENDI I FSHEHTË

Formoni një dysheme të gjatë dhe të sheshet për gjësende të mëdha apo vendosni gjësendet të cilat dëshironi to fshihni nën dyshemenë e bagazhit.

DYSHEMEJA E LËSHUAR
DYSHEMEJA E LËSHUAR

Ulni dyshemenë për ti bërë hapësirë gjësendeve më të mëdha. 

I BËRË ENKAS

KOMFORI DHE PRAKTICITETI

MBANI TEMPERATURËN IDEALE
MBANI TEMPERATURËN IDEALE

Komandat e ndara për rregullim të temperaturës djathtas the majtas kabinës, i mundësojnë shoferit dhe pasagjerit të përshtatin temperaturën sipas dëshirës.

NEMA VIŠE BORBE ZA SUVOZAČEVO SJEDIŠTE
PËRFUNDON PËRLESHJA PËR ULËSEN E PASAGJERIT
NEMA VIŠE BORBE ZA SUVOZAČEVO SJEDIŠTE

Tani edhe pasagjerët në rreshtin e dytë të ulëseve mund ta ndiejnë flladin e klimës falë hapjeve të ventilimit të instaluara prapa konzolës qendrore.  

ATËHERË KUR E KENI SHUMË FTOHTË, DHE VETEM DONI TË NGROHENI
ATËHERË KUR E KENI SHUMË FTOHTË, DHE VETEM DONI TË NGROHENI

Në X-Trail, komfori dhe luksi mundësohen vetëm me prekjen e një butoni. Është i dispouneshem edhe timoni me ngrohje.