NISSAN X-TRAIL

MOBILITETI INTELIGJENT I NISSAN-it

NISSAN X-TRAIL

MOBILITETI INTELIGJENT I NISSAN-it

Mobiliteti inteligjent i Nissan-it

NJOFTOHUNI ME PARTNERIN TUAJ TË RI

NDIHMË, ATËHERË KUR JU DUHET

Sistemi inteligjent i Nissan-it për ndihmë gjatë vozitjes është partner në të cilin gjithnjë mund të llogaritni, i cili gjithmonë kujdeset për ju dhe për ata që ju rrethojnë.

VEND I NGUSHTË PËR PARKIM? SKA PROBLEM.
NDIHMË INTELIGJENTE GJATË PARIKIMIT
PARKIMI HORIZONTAL
PARKIMI HORIZONTAL

Nuk ju shkon parkimi? Rreshtoni X-Trail-in pranë vendin ku doni të parkoni dhe lëreni sistemin të kryejë manovrimin.

PARKIMI PRAPA
PARKIMI PRAPA

Nuk keni nevojë të ktheni kokën: kur parkoni prapa mund të mbështeteni në kamerën prapa.

SISTEMI INTELIGJENT I FRENIMIT NË TRAFIK TË DENDUR ME DETEKTIM TË KALIMTARËVE
SISTEMI INTELIGJENT I FRENIMIT NË TRAFIK TË DENDUR ME DETEKTIM TË KALIMTARËVE

Sistemi ju paralajmëron në rast se detekton pengesa apo këmbësorë në afërsi, dhe do ta ngadalësoj makinën nëse është e nevojshme.

PARALAJMËRIM PËR LËSHIM TË KORSISË
PARALAJMËRIM PËR LËSHIM TË KORSISË

Sistemi ju paralajmëron se keni shkelur vijën e jashtme pa dhënë shenjë dhe ngadalë ju ndihmon që të ktheni në vend.

KONTROLLË INTELIGJENTE E DRITAVE TË GJATA
KONTROLLË INTELIGJENTE E DRITAVE TË GJATA

Sistemi përshtat dritat sipas situatës: ulë dritat kur detekton se ka makinë ne ardhje nga ana tjetër dhe sipas nevojës prapë i ngritë dritat.

DETEKTIMI I SHENJAVE TË KOMUNIKACIONIT

Respektoni kufizimet ma të reja të shpejtësisë falë detektimit automatik të shenjave të komunikacionit.

MONITORIMI I KËNDIT TË VDEKUR
MONITORIMI I KËNDIT TË VDEKUR

Ky sistem ju paralajmëron kur detekton ndonjë automjet në këndin e vdekur.

Detektimi i objekteve në lëvizje
Detektimi i objekteve në lëvizje

Me Around View Monitor të kyçur, sistemi do të ju paralajmërojë nëse diçka është duke u lëvizur rreth jush, sic është karroca apo fëmijët.

PARALAJMËRIM PËR TRAFIK NGA PRAPA
PARALAJMËRIM PËR TRAFIK NGA PRAPA

Sistemi ju paralajmëron për të gjitha lëvizjet pas jush kur jeni duke vozitur prapa.

KONTROLLA INTELIGJENTE E SHTEGUT
KONTROLLA INTELIGJENTE E SHTEGUT

Rrini të qetë në kthesa. Ky sistem rregullon presionin e frenimit individualisht në secilën rrotë për të mbajtur një shteg ideal gjatë hyrjes në kthesë.

KONTROLLI INTELIGJENT I KOMFORIT
KONTROLLI INTELIGJENT I KOMFORIT

Mos u brengosni për gropa! Ky sistem frenon lehtë të parandaloj shkundjen e karrocerisë nëpër gropa dhe ta bëjë vozitjen më të rehatshme për të gjithë familjen.

FRENIM MOTORIK INTELIGJENT
FRENIM MOTORIK INTELIGJENT

Përjetoni kthesat. Ky sistem e kontrollon CVT-në sikur të ishit duke drejtuar me një ndërrues manual gjatë një kthese të lehtë. Kalon në një marsh më të ulët kur hyni në kthesë dhe në një marsh më të lartë gjatë daljes të kthesës. 

SISTEMI 4X4 INTELIGJENT
SISTEMI 4X4 INTELIGJENT

Përmirëson kapjen e rrotave në rrugë dhe jashtë rrugës. Duke përdorë një kompjuter dhe sensorët, sistemi inteligjent bënë matjen e rrëshqitjes se rrotave dhe menjëherë furnizon me moment rrotullues, kështu që 50% është e drejtuar në rrotat e pasme. 

SISTEMI I RI I MBAJTJES SË MAKINËS NË VEND
SISTEMI I RI I MBAJTJES SË MAKINËS NË VEND

Mban makinën në vend, dhe deri sa automjeti është duke qëndruar, shoferi nuk ka nevojë ta mbajë këmbën në fren apo ta aktivizon frenin e dorës.

FUQI E ZGJUAR

NGRITNI EMOCIONET