NISSAN X-TRAIL

PERFORMANCA

NISSAN X-TRAIL

PERFORMANCA

PËRMIRËSONI AVAENTURAT TUAJA

MOTOR I AVANCUAR

E doni një SUV ekonomik, me hapësirë të bollshme që ju jepe kënaqësi në vozitje? Me X-Trail ju do të fitoni karroceri aerodinamike dhe transmision X-tronic pothuajse të pavërejtur.

snaga slika
KURSIMI I KARBURANTIT ËSHTË I THJESHTË
NDËRRUESI X-TRONIC

Me heqjen e transmisioneve (ndërruesve) fikse, transmisioni automatik i Nissan-it me kontroll elektronike (CVT) furnizon vazhdimisht valë fuqie dhe tani ka edhe si mundësi vozitjen “Eco”.

UŽIVAJTE U AKCIJI
NDËRRUESI MANUAL

Ndërruesi manual 6 shpejtësi jap fuqi kur ju të doni. Sinkronizimi i trefishtë garanton kalim preciz nëpër marshe, dhe ulja e pavërejtur numrit të rrotullimeve gjatë secilit kalim të një marshi më lartë siguron reagim te menjëhershëm.

1.6 ME BENZINË
MOTORI

FUQIA

(KS)

MOMENTI I RROTULLIMI

(NM)

CO2

(G/KM)

KONSUMI I KARBURANTIT I KOMBINUAR

(L/100 KM)

0-100

KM/H

1,6 Dig-T me benzinë 2WD MT 163 240 145 (149 s 18/19") 6.2 (6.4 s 18/19") 9.7 s

 

1.6 ME NAFTË
MOTORI

FUQIA

(KS)

MOMENTI RROTULLUES

(NM)

CO2

(G/KM)

KONSUMI I KARBURANTIT I KOMBINUAR 

(L/100 KM)

0-100

KM/H

1,6 dCi me naftë 2WD MT 130 320 129 (133 s 18/19") 4.9 (5.1 s 18/19") 10.5 s
1,6 dCi me naftë 2WD CVT X-TRONIC  130 320 135 (139 s 18/19") 5.1 (5.3 s 18/19") 11.4 s
1,6 dCi me naftë 4WD MT 130 320 139 (143 s 18/19") 5.3 (5.4 s 18/19") 11.0 s

 

2.0 DIZEL
MOTORI

FUQIA

(KS)

MOMENTI RROTULLUES

(NM)

CO2

(G/KM)

KONSUMI I KARBURANTIT I KOMBINUAR

(L/100 KM)

0-100

KM/H

2,0 dCi me naftë 2WD CVT X-TRONIC 177 380 148 (152 s 18/19") 5.6 (5.8 s 18/19")  9.6 s
2,0 dCi me naftë 4WD MT 177 380 149 (153 s 18/19") 5.6 (5.8 s 18/19") 9.4 s
2,0 dCi me naftë 4WD CVT X-TRONIC 177 380 158 (162 s 18/19") 6 (6.1 s 18/19") 10.0 s

 

PARSHTATJE E MENJËHERSHME NDAJ NDRYSHIMIT TË KUSHTEVE ATMOSFERIKE

TËRHEQJE INTUITIVE ME KATËR RROTA

X-Trail mund ti përshtatet ndryshimit të kushteve atmosferike 30 here më shpejt se ju që mbyllni sytë. Në shi apo në borë, sistemi automatikisht do ta rregulloj fuqinë tek ajo rrote qe ka nevojë.

FUQI E ZGJUAR

Sistemi 4x4 i X-Trail-it, ia del edhe në rrugë edhe jashtë rrugës. Ju mund të përzgjidhni tërheqjen vetëm me rrotat e para për eficiencë maksimale apo Auto Mode, që gjatë tërë kohës përcjell kushtet e rrugës dhe përshtat shpërndarjen e fuqisë në mes të rrotave të para dhe të pasme.

4WD slika