ThumbsHighlight
MBËSHTETËSET E KOKËS BOSE® PERSONAL® PLUS

Altoparlantët revolucionarë të teknologjisë UltraNearfield™, të montuar në mbështetëset e kokës së ulëseve të shoferit dhe të pasagjerit, do të ju mbërthejnë plotësisht më zë. Ju, mbase, do të dëshironi që mos të dilni kurrë më nga Nissan JUKE-u juaj.

 

ThumbsHighlight
HAPËSIRA JUAJ PERSONALE

Dizajn revolucionar i enterierit të Nissan JUKE-ut të Ri përfshirë këtu edhe kokpitin e kthyer nga shoferi. Që nga kokpiti i orientuar rreth jush deri tek tabela pezull e instrumenteve, Nissan JUKE-u i Ri ju ve juve në mes të performancës emocionuese.

INTEGRIM INTELEGJENT

QËNDRONI TË KYÇUR ME BOTËN TUAJ PA NDËRPRERJE

Sistemi i navigacionit NissanConnect i montuar në Nissan JUKE-un e Ri përdor teknologjitë më të avancuara. Përveç kësaj, aplikacioni Nissan Connect Services ju mundëson qasje në shërbimet siç janë Apple CarPlay™ dhe Google Home™, po ashtu edhe internet "wireless" që të keni qasje në çdo moment në informacione, zbavitje dhe të qëndroni të përditësuar në çdo kohë. Integrimi inteligjent i Nissan-it ju ndihmon që të qëndroni në lidhje me botën rreth jush.

LIDHJE E PLOTË

Sistemi Apple CarPlay™ apo Android Auto™ lidhin telefonin tuaj të mençur me makinë për ta bërë vozitjen më të lehtë dhe me të sigurt. Ju po ashtu mund ta shndërroni Nissan JUKE-un tuaj të Ri si WI-FI hotspot, dhe të kyçni deri në 8 pajisje të ndryshme.*

MË SHUMË PËR MUNDËSITË E LIDHJES
LIDHJE E PLOTË
NISSANCONNECT SERVICES

Me aplikacioni praktik Nissan Connect Services ju do të keni fuqi marramendëse në duart tuaja. Ofron shumë gjëra: një nga funksionet e rëndësishme siç është thirrja automatike emergjente në rast të ndonjë aksidenti të rëndë deri tek funksionet praktike siç është mbyllja nga distanca e Nissan JUKE-ut tuaj. *

NISSANCONNECT SERVICES

VOZITJA INTELEGJENTE

TEKNOLOGJI QË RIKTHEN VETËBESIMIN

Mobiliteti inteligjent i Nissan-it sjell një mënyrë plotësisht të re të vozitjes. Me Nissan JUKE-un e Ri ju do të vozitni me më shume siguri dhe do të jeni më të kyçur me botën tuaj përreth.

VOZITJE INTELEGJENTE

NDIJENI ADRENALINEN

Rehatohuni në ulëse komfore sportive, kapni timonin me fund të sheshet dhe bëhuni gati për emocion. Motori me turbo induksion që reagon shpejt i kombinuar me transmision super të shpejt me fraksion të dyfishtë për të mundësuar sjelljen e shpejtë të fuqisë. Amortizimi i shkathët dhe preciz shfrytëzon të gjitha përparësitë e karrocerisë së fortë dhe të ngurtë.

NJOFTOHUNI ME TË GJITHA SPECIFIKAT E NISSAN JUKE-ut TË RI

NJOFTOHUNI ME TË GJITHA SPECIFIKAT E NISSAN JUKE-ut TË RI
PËRMASAT

JUKE është më i madh, ka më shumë hapësirë, është përplot me tipare teknologjike që pret ju ti zbuloni.

NJOFTOHUNI ME TË GJITHA SPECIFIKAT E NISSAN JUKE-ut TË RI
I GJITHANSHËM

Merreni të gjitha. Hapja për ngarkesë më e madhe ju mundëson qasje me të lehtë, dhe opsionet e mençura të magazinimit janë praktike për përdorim të përditshëm.

MË SHUME SE MAKINË

Nissan JUKE-u i Ri me të vërtet është një makinë unike. Ju dhuron mundësinë e përsosur për të krijuar diçka vërtet të veçantë. Zgjidhni aksesorët sipas shijes tuaj dhe ju do të keni një makinë që me të vërtet ju shkon për shtati, dhe të karakterizuar me një dukje të bukur.   

SHIQONI VIDEON E JUKE