X-TRAIL I RI SUV FAMILJAR I ELEKTRIFIKUAR
SUV FAMILJAR I ELEKTRIFIKUAR
X-TRAIL I RI
MOTORËT

MOTORËT

e-POWER. Kënaqësi unike e vozitjes elektrike – pa karikues

e-POWER është teknologjia e shtytjes së elektrizuar të Nissan që përdor një motor ekonomik me benzinë ​​për të karikuar baterinë. Rezultati është vozitje me reagim të shpejtë dhe e qetë, pa pasur nevojë që të ndaleni dhe të karikoni në një pikë karikuese. I disponueshëm po ashtu me teknologjinë e-4ORCE të tërheqjes me të gjitha rrotat, për një dinamikë dhe stabilitet më të madh. Të dyja teknologjitë ofrojnë një përshtypje autentike të vozitjes elektrike, dhe atë pa ndërruar marshet. Falë teknologjive unike, Nissan X-Trail ofron shumë më tepër se hibridet tradicionale.

DIZAJNI I JASHTËM

Sinergjia e shpirtit avanturesk dhe dizajnit të rafinuar

Praninë tuaj e paralajmërojnë dritat elegante LED dhe hapjet imponuese të ajrit përpara. Dizajni i Nissan X-Trail pasqyron në tërësi avancimin e tij teknologjik. Bëhuni aventurier. Lëreni të ju pushtojë.

Dizajni i jashtëm
Dizajni i jashtëm
Dizajni i jashtëm
Dizajni i jashtëm
Dizajni i jashtëm
Pjesa e brendshme

PJESA E BRENDSHME

SUV-i i elektrifikuar me 5 apo 7 ulëse – hapësire për çdonjërin dhe çdo gjë

Akomodoni deri në 7 pasagjerë dhe shmangni debatet se kush është ulur në vendin më të mirë. Qëndroni të kyçur falë porteve USB para dhe pas dhe personalizoni hapësirën tuaj të bagazhit për aventurat e ardhshme me një ndarës inovativ që mund të konfigurohet deri në 16 mënyra.

SIGURIA DHE NDIHMA GJATË VOZITJES

Teknologji e avancuar që ndërhyn për të ndihmuar

Imagjinoni të keni pas vetes në çdo udhëtim një bashkudhëtarë inteligjent që ju paralajmëron për rreziqet, ju ndihmon të parkoni, ju mban në qendër të korsive dhe jo vetëm. Shikoni nga afër të gjitha teknologjitë e brendit Nissan⁽¹⁾.

LIDHJET

Lidhuni me boten përreth vetës

X-Trail i Ri ka një ekran më të madh 12,3”, me rezolucion të lartë dhe aplikacion të integruar NissanConnect Services⁽⁵⁾, që ju mundëson t’i qaseni listës së këngëve dhe aplikacioneve tuaja të preferuara, të merrni udhëzime deri në destinacionin tuaj dhe shumë më tepër.

ÇMIMET DHE SPECIFIKAT

Kategoritë e pajisjeve të Nissan X-Trail-it të ri

Njihuni nga afër me teknologjitë e Nissan X-Trail dhe përzgjidhni kategorinë e duhur të pajisjeve për nevojat e juaja.

PAJISJET SHTESË

Zbuloni stilin tuaj

Vetëm pajisjet shtesë të Nissan-it përshtaten në mënyrë të përkryer me pjesët origjinale të X-Trail-it tuaj dhe garantojnë besueshmëri dhe efikasitet.

[1] Blerësit nuk duhet të mbështeten vetëm në opsionet që e bëjnë vozitjen më të lehtë. Disa opsione nuk do të funksionojnë në të gjitha kushtet dhe rrethanan. Duhet të respektohen kufizimet e shpejtësisë dhe kufizimet e tjera. Për kushtet e përgjithshme të përdorimit të teknologjive Nissan, ju lutemi kontaktoni dilerin tuaj të Nissan.

[2] Ekrani touchscreen me rezolucion të lartë 12,3” ofrohet vetëm me pakon e pajisjeve N-Connect dhe më të lartë.

[3] Ekrani ballor “head up” është një opsion praktik që shfaq informacionin më të rëndësishëm në xhamin para, në mënyrë që gjatë gjithë kohës të mund të mbani vëmendjen në rrugën përpara.

[4] ProPILOT Assist ofrohet vetëm në disa pako. Funksioni ProPILOT Assist është një teknologji e avancuar e ndihmës gjatë vozitjes së automjetit, por nuk mund të parandalojë një aksident. ProPILOT Assist është menduar vetëm gjatë vozitjes në autostradë (të ndarë me barriera) me vëmendjen dhe pjesëmarrjen e vazhdueshme të shoferit. Është përgjegjësi e shoferit të qëndrojë vigjilent, të vozitë sigurt, të përshtas shpejtësinë sipas kushteve të rrugës dhe të jetë gati për të marrë kontrollin e automjetit në çdo kohë.

[5] Për të përdorur shërbimet NissanConnect, është e nevojshme të keni një llogari përdoruesi NissanConnect dhe të regjistroheni ose të identifikoheni në aplikacionin e shërbimeve NissanConnect duke dhënë një emër përdoruesi dhe fjalëkalimin. Për të përdorur aplikacionin falas të Shërbimeve NissanConnect, duhet të keni një telefon të mençur me sistemin operativ iOS ose Android dhe një SIM kartelë që ka një shërbim ekzistues ose shtesë të internetit që ofrohet nga operatori mobil i zgjedhur. Disponueshmëria e të gjitha shërbimeve varet nga mbulimi i rrjetit mobil.

[6] Amazon, Alexa dhe brendet e tjera të ngjashme janë brende tregtare të Amazon.com, Inc. dhe filialeve të saj.

[7] Për të funksionuar i nevojitet lidhja Wi-Fi ose 4G dhe një llogari në Amazon ose Google™.

[8] Apple CarPlay® dhe Android Auto ofrohen falas, varësisht modelit dhe/ose pakos së pajisjeve. Për më shumë informacion, kontaktoni dilerin tuaj të Nissan.

[9] Wi-Fi në automjet ofrohet me një tarifë shtesë dhe kërkon një abonim. Për më shumë informacion, kontaktoni dilerin tuaj të Nissan.

  [10] Asistenti zanor i integruar i Amazon Alexa është i disponueshëm në frëngjisht, gjermanisht, spanjisht, italisht dhe anglisht në Mbretërinë e Bashkuar, Francë, Gjermani, Itali, Spanjë, Irlandë dhe Austri.

 

Fotografitë në faqen e internetit www.nissan.ba janë simbolike dhe shërbejnë vetëm për qëllime informative. Në raste të caktuara, ato nuk përfaqësojnë automjetet e destinuara për tregun e Republikës së Kosovës dhe nuk shfaqin një model të caktuar, nivel pajisjesh apo ofertë speciale. Pajisjet mund të mos ofrohen ose mund të ofrohen vetëm si opsionale (me kosto shtesë). Të gjitha të dhënat dhe informacionet e dhëna në faqen e internetit dhe në dokumente janë të përkohshme dhe mund të ndryshojnë. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë gabime në tekst. Si pasojë e mungesës globale të gjysmëpërçuesve, disa elementë të pajisjeve të paraqitura në faqen e internetit dhe në katalog nuk janë aktualisht në dispozicion. Në kushtet aktuale, është e vështirë të parashikohet disponueshmëria e elementeve të caktuara të pajisjeve, të cilat në rastin konkret mund të mos jenë të disponueshme për shkak të mungesës globale të gjysmëpërçuesve. Për informacione më të fundit, kontaktoni dilerin më të afërt të autorizuar.

 

Pajisjet shtesë dhe pajisjet e instaluara pas shitjes së automjetit mund të ndikojnë në vlerat zyrtare të dërgesës. Pajisjet origjinale të Nissan-it mbulohen nga garancioni i automjetit të ri për një periudhë 3 vjeçare / 100,000 km (deri në plotësimin e njërit nga kushtet), me kusht që të jetë instaluar nga një diler i Nissan-it ose një servis i autorizuar përpara dorëzimit të automjetit ose brenda periudhës së garancionit të automjetin e ri të brendit Nissan. Pajisjet origjinalë të instaluara jashtë periudhës së garancionit të automjetit të ri, si dhe pajisjet origjinalë të vendosura nga një palë e tretë ose nga vetë klienti, mbulohen vetëm nga garancioni origjinal i pjesëve dhe pajisjeve të Nissan-it për një periudhë 12 mujore (pavarësisht kilometrave).