NJËSHI I CROSSOVER-ËVE
NISSAN QASHQAI I RI

DIZAJNI I JASHTËM

Super-evulim

Në vitin 2007, Qashqai lançoi segmentin e crossover-ëve duke kombinuar përmasat kompakte të një automjeti të klasës kompakte me prakticitetin e një SUV-i. Tani është koha të njoftoheni me Nissan Qashqai-n krejtësisht të Ri. Me qëndrim të guximshëm, ndriçim të mprehtë LED, disqe alumini 20” dhe karroceri aerodinamike kompakte, Qashqai edhe një herë sjell një vizion të ri në treg.

SHIKO NGA AFËR
Dizajni i jashtëm
Dizajni i jashtëm
Dizajni i jashtëm
Dizajni i jashtëm
Pjesa e brendshme dhe bagazhi

PJESA E BRENDSHME DHE BAGAZHI

Edhe veçoritë e tij praktike janë joshëse

Ulëset e lëkurës premium në kombinim me ulëset e shoferit dhe pasagjerit me masazh do të ju mahnitin. Bagazhi më i madh me mundësi të shumta të konfigurimit të hapësirës, sigurisht se do të ju bëjë për vete. Ju sapo të kuptoni se sa hapësirë ka pjesa e brendshme, vështirë se do ti ndaheni.

ZBULONI MË SHUMË
Ngjyrat dhe përmasat

NGJYRAT DHE PËRMASAT

Ngjyrat dhe përmasat

Bëni Qashqai-n sipas shijes tuaj falë ofertës së pasur të ngjyra të karrocerisë, përfshirë edhe kombinimet dy ngjyrëshe që theksojnë linjat e një coupé-je. Sepse Qashqai nuk është i krijuar që ti përshtatet masës.

ZBULONI MË SHUMË
Motorët

MOTORËT

Fuqi e mençur që do të ju shpie në të ardhmen

Kënaquni me një vozitje të pakrahasueshme me dy motorët e ri. Hibridi i butë i ri i Qashqai-it ulë konsumin dhe emetimet e CO2-shit duke prodhuar ekstra moment rrotullës dhe veprim ma të gjatë të sistemit stop/start. Qshaqai e-POWER⁽³⁾ kombinon teknologjinë e automjeteve elektrike me prakticitetin dhe qëndrueshmërinë e motorit me benzinë duke ofruar përshpejtim të menjëhershëm duke butësi të pakrahasueshme, duke e bërë vozitjen pothuajse të shurdhët.

ZBULONI MË SHUMË

SISTEMET E NDIHMËS GJATË VOZITJES

Teknologjia e avancuar ju ofron ndihmë atëherë kur ju duhet

Mobiliteti inteligjent i Nissan-it⁽¹⁾ bënë secilën vozitje tuaj më të sigurt dhe më të lidhur. Do të jeni të vetëdijshëm për atë çfarë ndodh rreth jush dhe do të ju ndihmojë gjatë vozitjes kur keni nevojë. 

ZBULONI MË SHUMË

KYÇJET

Lidhuni me botën përreth vetës

Me mundësitë e lidhjeve që ofron Qashqai, ju keni të gjithë botën në shuplakë të dorës. Sistemi i avancuar i lidhjes me telefon të mençur dhe karikmi pa tel e bëjnë çdo gjë më të lehtë.

 

ZBULONI MË SHUMË

VERSIONET DHE SPECIFIKIMET

Pakot e pajisjeve të Qashqa-it të Ri ⁽⁵⁾

Qashqai i Ri është hibrid SUV-ë i përmasave dhe dizajnit të ri, me një mori teknologjish të reja. Njoftohuni për së afërmi me teknologjitë e Nissan Qashqa-it të Ri dhe zgjidhni pakon e duhur të pajisjeve.  

Vërtetoni se cila pako ju përshtatet më së shumti

Klikoni këtu dhe krahasoni pakot e pajisjeve të ndryshme dhe gjeni atë që ju përshtatet më së miri.

KRAHASIMI
Vërtetoni se cila pako ju përshtatet më së shumti

PAJISJET SHTESË

Zbuloni stilin tuaj

Dukuni më elegantë, dhe bëni më tepër. Dizajni inovativ dhe pajisjet shtesë praktike e bëjnë Qashqai-n tuaj një bashkudhëtar të përsosur për një shëtitje në qytet apo udhëtim familjar.

ZBULONI MË SHUMË

Paramendoni Qashqai-in tuaj të përsosur

Përzgjidhni kombinimin më të mirë për vetën tuaj nga paleta e pasur me ngjyra dhe pajisje. Qashqai nuk është i krijuar ti bindet masës.

KËRKONI OFERTË
Paramendoni Qashqai-in tuaj të përsosur

(1) Konsumatorët nuk duhet të mbështeten vetëm në veçoritë që lehtësojnë vozitjen. Disa veçori mund të mos funksionojnë në të gjitha kushtet dhe rrethanat. Duhet të respektohen kufizimet e shpejtësisë dhe kufizimet e tjera. Për kushtet e kontratës lidhur me teknologjitë e Nissan, ju lutemi kontaktoni dilerin tuaj të Nissan-it ose këtu.

(2) ProPILOT është i disponueshëm vetëm në versionet e caktuara. ProPILOT është një teknologji e avancuar e ndihmës së shoferit, por nuk mund ti parandalojë përplasjet. ProPILOT është menduar vetëm për autostrada (rrugë e ndarë me Barriera). Është përgjegjësi e shoferëve të qëndrojnë vigjilent, të vozisin në mënyrë të sigurt dhe të mbajnë nën kontroll automjetin gjatë tërë kohës.

 

(3) e-POWER do të jetë në dispozicion në vjeshtë të 2022. 

(4) Për të përdorur shërbimet NissanConnect ju nevojitet një llogari përdoruesi NissanConnect ku duhet të regjistroheni dhe kyçeni në NissanConnect me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Për të përdorur aplikacionin falas Nissan Connect, ju nevojitet një telefon i mençur me një sistem operativ kompatibil me iOS ose Android dhe një SIM kartë me opsion të Datamobile me një kontratë ekzistuese ose të veçantë të telefonit celular midis jush dhe ofruesit tuaj dhe operatorit të shërbimeve telefonike. Të gjitha shërbimet i nënshtrohen mbulushmërisë së rrjetit celular.



Për të përdorur shërbimet e Amazon Alexa® dhe Google Assistant™ përdoruesit duhet të hapin një llogari Amazon ose Google™. Amazon, Alexa dhe brendet e tjera të ndërlidhura janë brende tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të tij.

(5) Lista e pajisjeve nuk është obligative por vetëm informuese. Për informata më të detajuara ju lutëm to vizitoni dilerin e autorizuar të Nissan.